14.5.2016

Pikkuisia bodeja ja yäpukutestaus

Tykkään tästä Warmly Wrapped kaavasta todella paljon, varsinkin ihan pienellä vauvalle. Olen meidän VauvaV:lle tehnyt parikin pientä bodya tällä kaavalla ja nyt tein yhden VauvaV:lle ja toisen ihan minin kummityttärellemme lahjaksi.

Tämä kaava löytyy Lasten Ottobresta 6/13. Ihan pienin koko on vähän leveä kooltaan ja olenkin kaventanut kaavaa vielä aavistuksen noihin ihan miniversioihin. Koossa 62 taas kaava on ollut ainakin meidän lapselle mitä parhain leveydestä ja nyt alkaa itse asiassa jopa jäämään liiankin pieneksi. Tosin onhan VauvaV jo ainakin 66 cm pitkä, että eipätuo suuri ihme ole, jos alkaa jäämään pieneksi. Sadepilvi-trikoo näihin pilvibodeihin on luottoliike Käpyseltä.

Yöpuvun tai oikeastaan unipussin kaava löytyy samasta lehdestä kuin tuo Warmly Wrappedkin. Sweet Dream-unipussi on myös tehty koossa 62 ja alkaa myös jäämään vähän naftiksi pituuden puolesta jo. Ihan hauska pussimallinen yökkäri, tosin nuukailin neppareiden kanssa ja VauvaV:n varpaat tulevat ulos noista neppareiden väleistä. Täytyy varmaan laittaa pari nepparia lisää, niin ei tule enää ulos. Tämän puvun kangas (Savanni) on tilattu Ainolasta, resorikin taitaa olla saman puljun kautta tilattu. Kaavaa on muokattu edestä vaihtamalla vetoketju neppilistaksi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti