27.6.2016

Synttärihuumaa

Aloitin kesäkuun laneilla tekemään kesämekkoa NeitiA:lle. Kaavan pohjana on sama toppi, jolla tein laneille valmiiksi asti mekon. Tämä kesämekko on ommeltu Majapuun suurista perhosista, viininpunainen resori samasta kaupasta. Kaava on yhdistelmä Wild Days toppia ja suosikkikaavani Owl Princessin helmaa. Mekosta tuli omasta mielestä oikein kiva ja tämä päällä NeitiA kävi juhlimassa serkkunsa jumppasynttärit.

Koska kyseessä oli jumppasynttärit, ei sukkahousut ollut ihan paras vaihtoehto juhliin ja tajusinkin noin tunti ennen juhlia ettei tytöllä ole sopivia housuja jalkaansa, koska viime kesäksi tehdyt capri-mittaiset legginsit alkoivat olla vähän kuluneet ja pienehköt, piti hänelle tehdä vielä uudet legginsit.
Kaavan olin onneksi piirtänyt jo valmiiksi, joten hommaksi jäi vain leikata ja kasata housut. Kaava on viime vuoden kesänumerosta (3/15) Diamonds legginsit ja kokona 116. Tykkään kaavaasta, on juuri sopiva meidän typylle. Raitakangas on siis Majapuun ja näistä legginseistä tuli oikein raikkaat.Jumppasynttäreiden sankarille päätyi pakettiin Stoffonkelilta tilattuja kissoja. Vaalean kerman värisellä taustalla oleva iso Milli Meloni sai kaverikseen kerman värisen selkäpuolen Majspuulta ja helmat ja hihat vaaleanpuna-valkoisesta miniraitakankaasta Stoffonkelilta. Kaavana tässäkin on Paperplane 3/16 Ottobresta. Käänsin hihassa raidat pystyyn ja helmassa ne on vaakasuuuntaan. Kokonaisuus on raikas ja lahjansaajakin oli mekosta pitänyt. Kokona tässä kaavassa on 122.


Samaan viikonloppuun mahtui vielä kolmannetkin syntymäpäiväjuhlat ja lasten serkkutyttö sai 3-vuotislahjanaan samaisesta Milli Meloni kankaasta tehdyn timanttimekon. Kaavana tässä timantissa on Jujunan timanttimekko ja timantin kulmiin moudostuu siis taskut. Hauska kaava ja varmasti tulen tekemään toisenkin kerran tällä kaavaalla. Joitain pieniä muutoksia ehkä seuraavaan saatan tehdä, mutta hyvä kaava kaiken kaikkiaan. Kokona tässä on 98.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti